Algemene voorwaarden

Inhoudsopgave

Artikel 1: identiteit van de verkoper 
Artikel 2: algemene bepalingen
Artikel 3: aanbod
Artikel 4: prijzen
Artikel 5: betalingen
Artikel 6: levering en verzendkosten
Artikel 7: retourneren- herroepingsrecht
Artikel 8: garantie
Artikel 9: afhaling
Artikel 10:wijziging voorwaarden
Artikel 11:geschillen en klachten

Artikel 1: identiteit van de verkoper
Petite Sare
Willemshofweg 5 – 3600 Genk
België

E-mail: info@petitesare.be
Zaakvoerster: Zuleyha Ongel
BTW- nummer: 0801.146.952

Artikel 2: algemene bepalingen
Petite Sare biedt nu ook een deel van zijn producten aan via een e-commerce website. Ze bieden hun klanten de mogelijkheid om producten uit de webwinkel aan te kopen. Bij het plaatsen van de bestelling via de webwinkel stemt de klant in met onderstaande verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden.

Artikel 3: aanbod
De catalogus in de webwinkel van Petite Sare wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is, ook niet zichtbaar of ter beschikking in de webwinkel. Petite Sare beschikt over één voorraad voor zowel de fysieke winkel aan huis als de webwinkel. Klanten in de fysieke winkel hebben voorrang op deze voorraad. Behoudens fouten is het in zeldzame gevallen mogelijk dat er niet-leverbare artikels toch worden aangeboden in de webwinkel. In dit geval wordt de klant altijd persoonlijk en zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. De betaling wordt desgevallend binnen de 14 dagen en zonder kosten terugbetaald. We vragen hiervoor uw begrip . Petite Sare heeft het recht een bestelling te annuleren indien de weergegeven prijs niet correct is of er een actie niet volgens onze voorwaarden wordt nageleefd.

Artikel 4: prijzen
Alle prijzen in onze webwinkel staan vermeld in euro en zijn inclusief BTW. Bij bestellingen wordt er een verzendkosten van 6 EUR aangerekend bij verzending naar België. Bij een verzending naar Nederland is dit 8 EUR. Contacteer ons voor verzending naar andere landen. Bij bestellingen boven 100 EUR is de verzending gratis.

Artikel 5: betalingen
Wij aanvaarden enkel betalingen via de betaalmogelijkheden in de webshop. Indien u producten komt afhalen in onze winkel aan huis is het mogelijk om cash of Payconiq te betalen.

Artikel 6: levering en verzendkosten
Alle goederen worden geleverd op het door jou, tijdens je bestelling, opgegeven adres. Petite Sare is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor fouten van de klant bij het ingeven van het leveringsadres. Zodra de betaling van de koper ontvangen is, wordt je pakje binnen 1 tot 2 dagen klaargemaakt en opgestuurd. De verzending gebeurt via Bpost. Je kan je pakje laten leveren bij je thuis of een afhaalpunt. Bij bestellingen boven 100 EUR is de verzending gratis. De standaard verzendkosten voor België bedragen minimum 6 EUR, voor Nederland, Duitsland en Frankrijk 8 EUR. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen door Bpost. De maximale levertijd bedraagt 30 dagen overeenkomstig de wet “kopen op afstand” tenzij dit anders is overeengekomen. Als Petite Sare hieraan niet kan voldoen zullen de reeds betaalde bedragen binnen de dertig dagen terugbetaald worden.

Artikel 7: retourneren
Als de kleding die je gekocht hebt op Petite Sare niet naar wens is of beschadigd is, kan deze teruggestuurd of geruild worden. Hiervan moet u ons steeds schriftelijk op de hoogte brengen binnen de 7 dagen via info@petitesare.be . De zending gebeurt in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd, binnen de 14 werkdagen, ongebruikt en onbeschadigd. De kosten voor retour zijn voor rekening van de klant. Het geldelijk terugstorten van goederen kan enkel op items die aangekocht werden via de webwinkel. Items in de fysieke winkel aangekocht kunnen geruild worden voor een waardebon of goederen.

Artikel 8: garantie
Het om te ruilen of terug te betalen product moet in zijn geheel aan de verkoper worden teruggezonden, volgens de volgende modaliteiten: De koper heeft het recht om af te zien van de aankoop, zonder betaling van boete & zonder opgave van motief, binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering. De koper dient de producten op eigen risico en kosten, in de originele verpakking, in onbeschadigde en ongebruikte toestand inclusief prijskaartje/etiket/label terug te sturen naar: Petite Sare Willemshofweg 5 – 3600 Genk België Elke klacht en elke terugzending die niet in overeenstemming met de hierboven gedefinieerde regels en binnen de gestelde termijnen wordt gedaan, kan niet in aanmerking worden genomen en ontslaat de verkoper van elke aansprakelijkheid jegens de klant. Elk te ruilen of terug te betalen product moet in zijn geheel en in de originele verpakking aan de verkoper worden teruggestuurd. De kosten voor de terugzending zijn voor rekening van de klant.

Artikel 9: afhaling
Alle bestellingen kunnen ook afgehaald worden in Genk na het maken van een afspraak. Hiermee spaart u eventuele verzendingskosten uit. Hiervoor kan u steeds een mail sturen naar info@petitesare.be of een bericht sturen via instagram petite_sare. We zijn ook bereikbaar op het telefoonnummer 0484147407.

Artikel 10: wijziging voorwaarden
Petite Sare behoudt zich het recht de algemene voorwaarden te veranderen.

Artikel 11: geschillen en klachten
Petite Sare hoopt dat je ten alle tijden tevreden bent over onze diensten. Is dit niet zo dan kan je jouw klachten altijd overmaken via info@petitesare.be . Wij proberen uw klacht zo snel mogelijk te behandelen. Op alle overeenkomsten die we afsluiten , ongeacht de woonplaats, is uitsluitend het Belgische recht van toepassing en bij geschillen zijn enkel de bevoegde Belgische rechtbanken bevoegd.